lørdag 28. september 2013

Koselige høstkvelder


Når det er dager og kvelder med ruskevær og lav temperatur, er det godt å kose seg inne med tente lys, pledd, nyplukkede plommer fra pappas hage og gode bøker.
. Etter tips fra en kollega var jeg og lånte disse bøkene på biblioteket. Jeg er krim leser til vanlig, men disse var et herlig avbrekk. Morsom og lett å lese. Anbefales virkelig.
Jeg ønsker dere alle en riktig god helg.

5 kommentarer:

 1. Koselig å lese. Den siste forfatteren der har jeg lest flere av. Ønsker deg en fortsatt fin helg
  Klemz

  SvarSlett
 2. Bøker hører med til høsten ja..her går det mest i lydbøker. Krim her også for det meste. :) Jo Nesbø er favoritten nå. Deilig å tenne lys. Klem.

  SvarSlett
 3. Man skal nyte dagene ;o) Æ har ikkje lest " På ferie med pappa", takk for anbefaling. Og for noen fantastiske bilder du hadde tatt av hjembyen min! Vakkert vær og trivelige folk regne æ med!
  E forresten begynt å strikke på Nordkapp kofta! Koser meg!Klem

  SvarSlett
 4. Skulle ønske jeg hadde plommer i hagen, men bor nok alt for langt mot nord. Eller kanskje det er like greit at vi ikke har noe plommetre, for
  sjangsen er nok stor for at jeg hadde forspist meg på plommene. Plommer er nemlig den beste frukten jeg får i tillegg til mango.

  Jeg har lest begge bøkene. Av og til er det greit å lese "lettere" litteratur. Potensgiverne er den beste av bøkene til Karen Brunk Holmqvist.

  SvarSlett
 5. De plommene så farlig gode ut:)
  Vi er heldige å ha en god nabo med de beste plommer på treet sitt...som
  de deler med oss:)))
  Bøker er ikke helt mi greie - jeg lagde lampe av en stabel bøker jeg
  hadde liggende:))
  Ha en fin kveld, og tusen takk for kommentar hos meg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett

Setter stor pris på dine kommentarer til mine innlegg