tirsdag 9. juli 2013

Spolekasse

Så har jeg vært på bruktmarked igjen. Inntektene gikk til sos barnebyer og det ble suksess. Mange var innom den uken det varte. Jeg var så heldig å finne meg en spolekasse. Spolene hadde jeg fra før. Artig å ha en slik gammel gjenstand til pynt.
Må bare si at det er ganske labert på håndarbeidsfronten for tiden, men litt hekling blir det jo innimellom. Dukkevognen er fylt med nytt bomullsgarn i blått denne gangen.
Jeg har begynt på en genser til meg selv. Selvkomponert, med strikket ribbekant og enkel hekling på resten av bolen. Blå fargen er jo bare nydelig da, så håper jeg genseren blir fin og når den en gang blir ferdig.
Nå har jeg bare to arbeidsdager igjen før jeg starter på ferie. Det er ikke så mye som minner om sommer her i dag, heller høst. Det regner, blåser kuling og det er rett og slett guffent. Men heldigvis så har vi tenkt å reise til sol og varme i Hellas. Tilbake til Karpathos hvor vi var i fjor høst. Samme sted og samme hotell. Det skal bli godt til en solhungrig kropp. Det blir vel og litt mer tid til ett blogg innlegg i ny og ne i ferien, tenker jeg. Kos dere alle sammen, hvor dere enn er. Sommerklem fra meg.

5 kommentarer:

 1. Så fin spolekassen er! Nydelig innslag i interiøret!
  God sommer videre!

  Klem, Kari

  SvarSlett
 2. God tur til Hellas! Jeg drar sammen med ei venninne i slutten av august. Kjempefin spolekasse! Artig med gamle bruksgjenstander som er til pynt nå til dags.

  Fortsatt god sommer!

  Klem

  SvarSlett
 3. For en skatt du har funnet! Nydelig, og praktisk i tillegg! Bedre kan det vel ikke bli:) Genseren din kommer også til å bli kjempefin! I dag reiste jeg over Tustna og er på besøk på Smøla:) Vi satser på bedre vær i morgen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var ikke mye å se av Tustna i går. Kanskje vi kjørte forbi hverandre. Jeg jobber jo i hjemmesykepleien og er ute å kjører hele tiden..:-). Håper du får noen fine dager på Smøla. Været ser litt bedre ut i dag heldigvis..:-)

   Slett
 4. Fin spolekasse. Min er i bruk, så æ tenke vel ikkje på at den kan være en dekor ;o)
  Søtt med dukkevogn fullt av garn, men mest søt var den røde "veska" som henger på. Hadde akkurat likedan, men aner ikke hvor den er blitt av. Brukte den til mye rart huske æ.
  God sommer videre!

  SvarSlett

Setter stor pris på dine kommentarer til mine innlegg