onsdag 26. juni 2013

Regn, sol, regn, sol og slik går no dagan.

Hei alle sammen. Det er sommer og liten tid til blogging, men jeg er innom av og til å ser på hva mine bloggvenner legger inn. Jeg har ikke startet ferien ennå, 3 uker igjen. Må bare tilstå at det kribler i kroppen når den ene etter den andre tar ferie rundt meg, men dagene flyger så plutselig er det min tur. Her midt i landet er været så som så. Mye regn og noen dager som glimter til med sol, da er det bare å slippe alt og komme seg ut. Så dagene går i å kle på seg klær og kle av seg klær ettersom solen kommer eller forsvinner, he,he blir jo svett bare av det. Miro, min kjære hund og jeg er uansett vær ute og går tur. Her kommer noen bilder som viser hvor fint vi har det rundt oss. Fantastisk godt å bo på landet.
Jeg lagde en kollasj av noen av markblomstene langs veikanten. Her er det ikke så ofte vegvesenet kommer med kantklipper så vi kan nyte synet av disse vakre blomstene.
Lupiner vokser jo overalt og de er jo vakre selv om de sprer seg for mye og ødelegger for den naturlige floraen vi har her i Norge, så er de flotte å plukke å sette i ett melkespann.
Solnedgang på yttersiden av Tustna. Her ser vi mot Smøla. Ett turistskip siger sakte forbi. Klokken er snart 24.00 og solen blir borte noen få timer.
Jeg holder jo på med litt håndarbeide også innimellom, får vise dere det neste gang. Kos dere og nyt sommeren samme hvor dere enn er, det skal jeg.

3 kommentarer:

 1. Praktfullt! Nydelige bilder. Og ja, -det er fint på Tustna:)

  SvarSlett
 2. Blomstene i veikanten er ofte de flotteste, både i farger og utforming ;o) Kos deg videre til sommerferien starter!

  SvarSlett
 3. Smiiil...Ja trim kan være så mye rart. Foreksempel som du sier - kle av seg, kle på seg...Bære hageputer ut for så rett etter bære de inn så ikke de råtner i regnet;)

  Herlige sommerbilder fra deg og spesielt den collagen!

  Takk for titten og klem fra meg!

  SvarSlett

Setter stor pris på dine kommentarer til mine innlegg