søndag 24. juni 2012

Rico Loppy

For tiden holder jeg på å strikker skjerf i garnet Rico Loppy. Garnet er veldig spesielt. men artig å strikke med. Det kjekkeste er at det blir ferdig på 1-2-3. Skjerfet er lett og passer både til kjole og genser. Tror jeg skal strikke ett til min kjære mamma. Jeg får to skjerf ut av ett nøste. Har du lyst til å strikke med dette garnet, men lurer på hvordan du gjør det kan du logge deg inn på You Tub. Der ligger det en video med strikkekurs med dette garnet

7 kommentarer:

 1. Dette er et morsomt garn;) Så kjekt at "oppskriften min" kunne hjelpe deg med følgerne da! Og nå har jeg lagt meg til som følger her;) Takk for at du deler linken, for det er mange med samme problem.
  Jeg ble så glad når dette endelig ble ordnet, så nå kommer det blogglotteri hos meg snart;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkommen til bloggen min og klart jeg henger meg på blogglotteri. Det er jo så spennende.
   Klem fra meg.

   Slett
 2. Disse skjerfene er så nydelige. Jeg har kunnet tenkt meg å strikke et sånt jeg også, men det hjelper ikke å bare tenke... Flink er du :)
  Ha en flotters kveld.

  SvarSlett
 3. Så stilig!! Du er så flink og kreativ. Tusen takk for kommentar inne hos meg - er nok tilbake igjen før eller senere. Men det ble bare helt bloggtørke. Klem til deg fra meg. :-)

  SvarSlett
 4. Oj, noe sånt har jeg ikke sett før! Må på You Tube og forske....
  Takk for go`ord!
  Ønsker deg en fin dag!
  Klem, M

  SvarSlett
 5. Hei pa deg,
  Jeg har ogsa strikket et slikt et, men likte veldig godt det du har laget i hvitt! Hmmm... nytt sommersprosjekt? :-)
  Takk for ideen!
  Hilsen Mette

  SvarSlett
 6. Har sett på dette garnet selv, skjerfet ble skikkelig delikat! ..og så herlig med noe som ikke tar all verdens til tid:) Nydelig å pynte kjole eller genser med dette!
  Nyt dagene mot juli, klem fra mæ;)

  SvarSlett

Setter stor pris på dine kommentarer til mine innlegg